MARIETTE COACHT

Een relatie met jezelf hebben en leven op een manier waarbij je lichaam de hoofdrol heeft, hoe doe je dat? We leven in een wereld waarin het best lastig is om bij jezelf te blijven, waarbij we continu de reflectie krijgen (nog) niet goed genoeg te zijn. Er is veel afleiding en we hebben veel plaatjes van hoe we zouden moeten zijn en leven. Ik ga ervan uit dat alles er al is en dat jij alles al bent. Ik kijk naar het nu en waar je in dit moment in je leven andere keuzes kunt maken. We zijn zelf verantwoordelijk, zowel voor onszelf, ons leven, onze keuzes en voor hoe het nu met ons gaat. De vraag is dus: welke keuzes maak je en zijn deze keuzes ondersteunend of niet? Mijn coaching gesprekken zijn simpel, praktisch, eerlijk en licht. Het leven is simpel, we maken het zelf complex. Het lichaam speelt de hoofdrol in mijn sessies, ook in mijn coaching gesprekken.

Wil je meer bij jezelf blijven (ook als het druk is), goed voor jezelf zorgen (elke dag weer, want zelfzorg kent geen vakantie), in contact komen met je lichaam (en ernaar luisteren), jezelf meer waarderen en veel liever voor jezelf zijn (en vervolgens ook voor anderen) en jezelf op nummer één zetten (in plaats van alles en iedereen buiten jezelf)? Dan ontmoet ik je graag.

Het is mogelijk om een combinatie van coaching en healing sessies te doen. Ook bied ik programma’s, bestaande uit zes sessies, waarbij we met een specifiek onderwerp/vraag van jou aan de slag gaan. En je krijgt altijd wat huiswerk mee, want de coaching begint pas écht als je bij mij de deur uitloopt. Een kennismakingssessie duurt 1,5 uur, daarna duren alle sessies een uur. Online coachingsessies zijn ook mogelijk, van een half uur of een uur. 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
© Mariette Reineke 2019