MARIETTE EN HET LICHAAM

Luisteren naar je lichaam: het klinkt zo eenvoudig, maar voor velen van ons is het geen dagelijkse bezigheid. Hoe doe je dat eigenlijk? We leven met veel spanning, gedachtes, een kritische stem en maken keuzes die niet ondersteunend zijn voor ons lichaam. Dit heeft  een impact op ons welzijn en onze energetische kwaliteit van zijn. Veel (fysieke) klachten, zoals moe zijn, hoofdpijn, menstruatieklachten, rugpijn, onrust, niet goed kunnen slapen en continu bezig zijn met alles en iedereen buiten jezelf, lijken steeds meer ‘erbij te horen’.

 

Daarbij leven we met veel patronen, overtuigingen, emoties, pijnen van vroeger en zijn we veel in reactie op situaties en mensen, waardoor we continu uit contact zijn met onszelf. Ik werk graag met het lichaam, omdat het altijd de waarheid spreekt. Al onze keuzes liggen energetisch opgeslagen in het lichaam, waardoor we vaak blijven hangen in bepaalde patronen of terugvallen in bepaalde keuzes.

Mijn sessies helpen je om te ontspannen, om controle los te laten en om meer te leven vanuit je hart en in contact met je lichaam. Healing helpt om los te laten wie je niet bent en om te bevestigen wie je wel bent.

Ik geef Sacred Esoteric Healing, Connective Tissue Therapy, Facial release Massage en Esoteric Breast Massage. Dit zijn allemaal Universal Medicine modaliteiten.

 

Sacred Esoteric Healing: dit is een healing techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt aangeraakt. Deze techniek richt zich op de energetische oorzaken van klachten en ziekte. Je krijgt meer inzicht in en bewustzijn op hoe je leeft, hoe het met je lichaam gaat en wie je in essentie bent. Het ondersteunt om patronen, gewoontes en overtuigingen los te laten.

Connective Tissue Therapy: dit is een techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt aangeraakt, waarbij er rechtstreeks wordt gewerkt met de energie die stroomt door het bindweefselsysteem. Hierdoor wordt het natuurlijke ritme en de balans van het hele lichaam ondersteund en hersteld. Je voelt een diepe ontspanning en rust, alsof je wegzakt in de massagetafel.

Facial Release Massage: dit is de fijnste gezichtsmassage van de hele wereld. We houden veel emoties vast in ons gezicht en deze massage ondersteunt je om deze emoties los te laten, zoals verdriet, boosheid, frustratie, maar ook negatieve gedachtes.  Het werkt door op het hele lichaam, je gezicht gaat stralen en je ziet er jaren jonger uit.

Esoteric Breast Massage (EBM): dit is een zachte, helende massage, waarbij het gebied rondom de borsten, de hartstreek en de lymfe worden gemasseerd. De borsten worden niet aangeraakt en deze massage wordt alleen door vrouwen gegeven. De EBM bekrachtigt en bevestigt je vrouw-zijn en brengt je in connectie met je vrouwelijke kwaliteiten, waaronder je tederheid en zachtheid. Doordat er ook met de armen wordt gewerkt, is het een prachtige ondersteuning om je controle los te laten en te ervaren wat het betekent om in overgave en zonder bescherming te leven.  

Mijn ervaring met EBM

Over EBM

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
© Mariette Reineke 2019