top of page
CAM-20180504-3516_72dpi-banner.jpg

Bodywork

top of content

Bodywork

Hoe vaak in de dag neem jij een moment om kort stil te staan bij hoe jouw lichaam voelt en wat het jou vertelt? Veel vrouwen zijn moe, hard naar zichzelf en vinden alles en iedereen belangrijker dan zichzelf. We hebben de neiging om haastig door de dag heen te razen, en negeren hierdoor de stopsignalen van ons lichaam. Meer vrouwen dan mannen hebben burn-out klachten, veel vrouwen hebben last van hun cyclus en de overgang en veel vrouwen hebben onverklaarde klachten. Wat zegt dit over onze manier en kwaliteit van leven? Zou het kunnen dat we door de vele plaatjes, verwachtingen en rollen (moeder, zus, dochter, etc) waarmee we dagelijks te maken hebben, ver verwijderd zijn geraakt van wat het werklijk betekent om als vrouw te leven?

Als je je lichaam vraagt: "Hoe gaat het met je?", wat zou het dan antwoorden?

In mijn praktijk geef ik verschillende lichaamsgerichte healing en bindweefsel behandelingen, die allemaal uitgaan van het feit dat alles eerst energie is. Alles wat ons lichaam communiceert, heeft een energetische oorzaak. Alle behandelingen met zachte aanrakingen zorgen ervoor dat je meer in contact komt met je lichaam, je meer verstilling en verzachting voelt en je bewuster wordt van de kwaliteit waarin je leeft. Ik geef speciale healing sessies voor vrouwen en daarnaast geef ik ook fantastische gezichtsmassages, die doorwerken op je hele lichaam.

 

Wil je meer weten over de verschillende behandelingen die ik geef? Neem dan contact met mij op. 

CAM-20180504-3412.jpg

Programma's

Wil je de relatie met jezelf verdiepen of is er een bepaald thema waarmee je aan de slag wilt? Dan kan je kiezen om een programma te doen, bestaande uit (online) coaching sessies of een combinatie van coaching en bodywork. Een programma bestaat uit zes sessies/behandelingen.

Mariette Reineke Logo FINAL Golder TRANSPARENT.png

Relatie met jezelf programma

Tijdens dit programma gaan we kijken hoe jouw relatie met jezelf is en wat er nodig is, om deze relatie verder te verdiepen en te verrijken.

 

Hoe denk je over jezelf, hoe zorg je voor jezelf, en welke keuzes kan je maken die jou meer gaan ondersteunen? We gaan bouwen aan een krachtig fundament van waaruit jij in het leven staat; een fundament dat bestaat uit zelfzorg, eigenliefde, veel waardering en een sterke connectie met je lichaam. 

Dit programma is voor iedereen die merkt dat het tijd is om zichzelf op nummer 1 te zetten.

Mariette Reineke Logo FINAL Golder TRANSPARENT.png

Vrouw-zijn
programma

Een programma waarbij we gaan kijken wat vrouw-zijn voor jou betekent en welke plaatjes en overtuigingen jou belemmeren als het om vrouw-zijn gaat. 

 

Ben je als vrouw alle rollen die je hebt, of is er meer? Wat vertelt jouw cyclus over jouw manier van leven? Verlies je jezelf in het moederschap of heb je ondersteuning nodig tijdens de overgang, een periode van loslaten en verdieping?

 

Tijdens dit programma kom je meer in je kracht te staan (met zachtheid), ga je meer stilte ervaren in jezelf en ontdek je dat je zoveel meer bent dan de rollen die je hebt. 

Mariette Reineke Logo FINAL Golder TRANSPARENT.png

GirlsTalk
programma

Hoe gaan we met elkaar om in de klas, en daarbuiten? Wat betekent het om goed voor jezelf te zorgen? Hoe ga je om met alles wat je voelt en wat doe je als er geroddeld of gepest wordt?

 

Hoe ga je om met jongens, onzekerheid, negatieve gedachtes en wat zijn eigenlijk jouw talenten? Het GirlsTalk programma bestaat uit interactieve levenslessen met gesprekken, opdrachten en oefeningen voor meiden Er ligt veel focus op waardering en het huiswerk is onder andere je bed opmaken.

 

Doelgroep: brugklas en tweedejaars meiden. 

 

  

"Lieve zachte aanrakingen die mijn eigen bescherming doen verzachten. Fijn
om bij Mariette te zijn en haar aanwezigheid en steun te kunnen voelen. Ze
is heel open en toegankelijk en deelt ervaringen uit haar eigen leven, wat
ik als helpend ervaren heb."

Gerda

Copy of IPP_2023_-7764_edited.jpg
“Waar je ook naartoe gaat, je lichaam gaat overal met je mee”

MARIETTE REINEKE

bottom of page